Actueel

NIEUWS 1e NPS van Nederland

Glasvezel van Delta in Venlo

Goed nieuws voor ondernemers in Venlo!

In samenwerking met TSP Bombeeck Group is DELTA Fiber Netwerk gestart met een campagne om glasvezel aan te leggen op de bedrijventerreinen in Venlo.

Snelheden variëren van 150 Mbps tot 1 Gbps up- en download. Uiteraard verzorgd ook Delta diverse SLA’s alsmede uitgebreide opties zoals multiple IP-adressen en VLAN opties, afhankelijk van de behoefte van uw onderneming.

NIEUWS 1e NPS van Nederland

TSP Bombeeck Group hoogste landelijke score in klanttevredenheid!

TSP Bombeeck Group wederom de hoogste landelijke score in klanttevredenheid, gemeten onder alle KPN Business Partners. Wat zijn wij hier ongelofelijk trots op !

“Ik heb de eer jullie te feliciteren met het behalen van de landelijke nummer 1 positie op klanttevredenheid / NPS over 2020 !”

Altijd online met KPN EEN MKB

Altijd online met KPN ÉÉN MKB

Een internetstoring op het werk komt nooit goed uit. Of dat nu tijdens een videocall is met collega’s.De leverancier op dat moment gebeld moet worden. Of als je klant wilt afrekenen via pin. Onze bedrijven hebben er meteen onder te lijden. Kortom, we kunnen allemaal niet meer zonder internet. Gelukkig ben je met KPN ÉÉN MKB altijd online.

T-Mobile introduceert IoT Easy Connect

T-Mobile introduceert IoT Easy Connect

IoT Easy Connect maakt digitalisering eenvoudig

T-Mobile introduceert de nieuwe standaard in Internet of Things (IoT) voor ondernemers: IoT Easy Connect. Door het nieuwe 5G-netwerk in te zetten voor IoT maakt de telecomprovider versnelde digitale transformatie voor zakelijke klanten mogelijk. IoT Easy Connect biedt betrouwbare connectiviteit die systemen en apparaten met elkaar verbindt.

TSP Bombeeck Eindhoven

Hoogstraat 88c-90
5615 PS Eindhoven
Tel: 085 049 0000
info@tsp-bombeeck.nl

TSP Bombeeck Nijmegen

Kerkenbos 1053 F
6546 BB Nijmegen
Tel: 085 049 0000
info@tsp-bombeeck.nl