Home = Cloud Oplossingen

Cloud en ICT Oplossingen

Office365

Uw ideale werkplek, of u nu op de zaak bent of thuis, uw werkplek reist met u mee. U heeft overal toegang tot uw email, bestanden, agenda en andere data. Office365 is onderdeel van onze totaaloplossing en biedt u daarnaast security opties welke steeds belangrijker worden, backup faciliteiten middels 4G en inmiddels 5G, geeft u de nieuwste versies van de bekende Office-programma’s en kunt u desgewenst maandelijks op- en afschalen.

IoT

Steeds meer devices willen we monitoren qua performance en presence. Ook wij willen graag devices kunnen zien die vitaal zijn voor onze klanten om een pro-actieve support te kunnen leveren natuurlijk. De inkoop en roll-out van dit soort projecten is ons op het lijf geschreven. Voor meer informatie over de mogelijkheden van IoT oplossingen willen wij graag met u in gesprek, met name op het gebied van connectiviteit zullen wij onze meerwaarde laten zien.

Cloud oplossingen

Hosting of Colocation

Servers op locatie is niet meer van deze tijd. De kosten die u maakt brengen wij als specialisten graag in kaart, dit kan vrijwel altijd beter, veilger en goedkoper. Uw ERP-systeem in een secure data center plaatsen met daaraan gekoppeld de Cloud Werkplek levert u niet alleen maandelijks financiële voordelen op maar tevens de veiligheid die u nodig hebt voor uw bedrijfsvoering. Wij leggen u graag uit wat dit voor u als ondernemer betekent en hebben een eenvoudig model welke kosten u kunt doorstrepen. Bent u daarnaast 24*7 afhankelijk van een optimaal werkende oplossing gaan wij tevens in gesprek over ransomware en DDoS attacks. We hebben referenties waarbij we binnen no-time een passende oplossing kunnen verzorgen zodat uw business niet stil komt liggen als gevolg van malversaties.

Voor vragen of specifieke wensen kunt u ons altijd bellen op 085 049 0000

TSP Bombeeck Eindhoven

Hoogstraat 88c-90
5615 PS Eindhoven
Tel: 085 049 0000
info@tsp-bombeeck.nl

TSP Bombeeck Nijmegen

Kerkenbos 1053 F
6546 BB Nijmegen
Tel: 085 049 0000
info@tsp-bombeeck.nl