Home = Cloud Oplossingen

Cloud en ICT Oplossingen

Office365

Uw ideale werkplek, of u nu op de zaak bent of thuis, uw werkplek reist met u mee. U heeft overal toegang tot uw email, bestanden, agenda en andere data. Office365 is onderdeel van onze totaaloplossing en biedt u daarnaast security opties welke steeds belangrijker worden, backup faciliteiten middels 4G en inmiddels 5G, geeft u de nieuwste versies van de bekende Office-programma’s en kunt u desgewenst maandelijks op- en afschalen.

IoT

Steeds meer devices willen we monitoren qua performance en presence. Ook wij willen graag devices kunnen zien die vitaal zijn voor onze klanten om een pro-actieve support te kunnen leveren natuurlijk. De inkoop en roll-out van dit soort projecten is ons op het lijf geschreven. Voor meer informatie over de mogelijkheden van IoT oplossingen willen wij graag met u in gesprek, met name op het gebied van connectiviteit zullen wij onze meerwaarde laten zien.

kpn zakelijk internet

Hosting of Colocation

Servers op locatie is niet meer van deze tijd. De kosten die u maakt brengen wij als specialisten graag in kaart, dit kan vrijwel altijd beter, veilger en goedkoper. Uw ERP-systeem in een secure data center plaatsen met daaraan gekoppeld de Cloud Werkplek levert u niet alleen maandelijks financiële voordelen op maar tevens de veiligheid die u nodig hebt voor uw bedrijfsvoering. Wij leggen u graag uit wat dit voor u als ondernemer betekent en hebben een eenvoudig model welke kosten u kunt doorstrepen. Bent u daarnaast 24*7 afhankelijk van een optimaal werkende oplossing gaan wij tevens in gesprek over ransomware en DDoS attacks. We hebben referenties waarbij we binnen no-time een passende oplossing kunnen verzorgen zodat uw business niet stil komt liggen als gevolg van malversaties.

Voor vragen of specifieke wensen kunt u ons altijd bellen op 085 049 0000

TSP Bombeeck Eindhoven

Hoogstraat 88c-90
5615 PS Eindhoven
Tel: 085 049 0000
info@tsp-bombeeck.nl

TSP Bombeeck Nijmegen

Kerkenbos 1053 F
6546 BB Nijmegen
Tel: 085 049 0000
info@tsp-bombeeck.nl