Home = Delta glasvezel
Glasvezel van Delta in Venlo
Vodafone One Net

Zijn uw huidige kosten voor een zakelijke internetverbinding een drempel om de snelheid te verhogen of zijn aansluitkosten door graafwerkzaamheden te hoog op uw locatie? Is uw huidige verbinding verouderd of maakt u gebruik van een xDSL- of Coax verbinding met hoge download- maar met een lage uploadsnelheid? Dan lees onderstaand bericht vooral aandachtig.

 

Goed nieuws voor ondernemers in Venlo!

In samenwerking met TSP Bombeeck Group is DELTA Fiber Netwerk gestart met een campagne om glasvezel aan te leggen op de bedrijventerreinen in Venlo. Terreinen die in aanmerking komen zijn:

  • Tradeport West
  • Venlo Tradeport
  • Ubroek
  • Kazernekwartier
  • Bedrijventerrein Noorderpoort
  • Kantorenpark Noorderpoort
  • Trefcenter

Wij vinden het belangrijk dat er een stabiel en betaalbaar glasvezelnetwerk komt voor alle ondernemers op deze bedrijventerreinen. Door de vraag te bundelen wordt het mogelijk om u tegen zeer aantrekkelijke tarieven te voorzien van supersnel en betrouwbaar internet of voor een betrouwbare en betaalbare back-up verbinding ingeval uw huidige verbinding geplaagd wordt door verstoringen.

 

Voor iedere ondernemer een passend aanbod

Snelheden variëren van 150 Mbps tot 1 Gbps up- en download. Uiteraard verzorgd ook Delta diverse SLA’s alsmede uitgebreide opties zoals multiple IP-adressen en VLAN opties, afhankelijk van de behoefte van uw onderneming.

Laat uw gegevens achter en profiteer van supersnel, stabiel en goedkoop glasvezelinternet in Venlo!
Voor meer informatie kunt u mailen naar glasvezel@tsp-bombeeck.nl. Wilt u liever een persoonlijk gesprek dan kunt u ons bellen op 085-049 00 94.

Inschrijfformulier

Eric Sonnemans

Voor vragen of specifieke wensen kunt u ons altijd bellen op 085 049 0000

TSP Bombeeck Eindhoven

Hoogstraat 88c-90
5615 PS Eindhoven
Tel: 085 049 0000
info@tsp-bombeeck.nl

TSP Bombeeck Nijmegen

Kerkenbos 1053 F
6546 BB Nijmegen
Tel: 085 049 0000
info@tsp-bombeeck.nl