Home = Over ons

Over ons

TSP Bombeeck Group : Uw Telecom en ICT Partner

Doorgewinterde experts op het gebied van Telecom en diverse ICT diensten gekoppeld aan een uitstekende service kenmerkt TSP Bombeeck Group. Sedert begin jaren 80 zijn wij werkzaam in dit segment en hebben wij een status opgebouwd waarbij de wens van de klant centraal staat en met name de serviceverlening diepgeworteld in ons DNA zit.

Wij vertalen uw wensen niet alleen naar een optimale oplossing waardoor u zich zorgeloos kunt concentreren op uw core business maar weten als geen ander pro-actief uw afgenomen diensten van de optimale support te voorzien, daarmee zijn wij het verlengstuk van uw business.

TSP Bombeeck Group is jaren geleden ontstaan toen Bombeeck Communication, gespecialiseerd in alles wat met draadloos & mobiliteit te maken heeft, fuseerde met TSP die een enorme affectie had met secure netwerken en op dat terrein juist een van de grote business partners van een aantal providers was. Door de fusie hadden wij op alle telecom vraagstukken van bedrijven een passend antwoord met de juiste producten en zijn wij trots dat we als single point of contact mogen optreden.

 

De specialismen die we sindsdien doorontwikkeld hebben zijn onder andere Mobiele telecommunicatie, Internet – VPN – Glasvezelverbindingen en Private lines, Satelliet verbindingen, aanleggen van gesloten netwerken ten behoeve van BHV, Hosted Voice technieken op diverse platforms,  Vast-Mobiel integratie, Corporate Secure Datanetwerken in binnen en buitenland, Office365 en IoT oplossingen.

De vertaalslag van Advies naar Support heeft in 2020 geleid tot landelijk de Hoogste Klant-Tevredenheidsscore in het Partnerlandschap, een NPS onderzoek uitgevoerd door Ipsos en waar wij vanzelfsprekend zeer trots op zijn. Overigens is dit niet de eerste keer dat ons deze eer te beurt valt.

Voor vragen of specifieke wensen kunt u ons altijd bellen op 085 049 0000

TSP Bombeeck Eindhoven

Hoogstraat 88c-90
5615 PS Eindhoven
Tel: 085 049 0000
info@tsp-bombeeck.nl

TSP Bombeeck Nijmegen

Kerkenbos 1053 F
6546 BB Nijmegen
Tel: 085 049 0000
info@tsp-bombeeck.nl