Home = Corporate Netwerken

Corporate Netwerken

TSP Bombeeck Group heeft een enorme expertise op het gebied van netwerken, zowel binnen Nederland als koppelingen met vestigingen over de landsgrenzen. Data Netwerken zitten in ons DNA. MPLS en SD-WAN zijn hierin gekende begrippen. Security wordt daarbij steeds meer een eerste vereiste.

Daarnaast is een beschikbaarheid van minimaal 99,9% inclusief hoge SLA’s in geval van storingen vanzelfsprekend cruciaal, een niet te onderschatten factor mocht het dan toch onverhoopt fout gaan op een van Uw vestigingen. Laat U adviseren door onze experts zodat in geval van een major outage de juiste aandacht en snelheid van herstel geleverd verzekerd is zodat geen schade aan uw bedrijfsproces kan worden aangericht. Niet verbazingwekkend hebben wij al meermaals bedrijven moeten helpen die geen relatie hadden met TSP Bombeeck Group maar via hun bestaande leverancier geen stap verder kwamen bij een storing, meestal omdat er een prijstechnisch interessante best effort lijn geleverd wordt.

Corporate Netwerken

In steeds meer landen kunnen wij corporate netwerken bieden op basis van glasvezel, mede dankzij lokale initiatieven welke onze partners omhelzen. Daarnaast zijn Ethernet over Koper en Straalverbindingen in vele gevallen efficiënte alternatieven in gebieden waar geen glasvezel aanwezig is en kostentechnisch interessant.

Bandwidth on demand. Nieuw is het tijdelijk op en afschalen van bandbreedte. Hebt U een tijdelijk expansie van Data en wilt U daarna weer afschalen, ook dat kan. Bel onze Netwerk specialisten en zij vertellen U alles over de diverse opties bij de diverse providers.

Kortom, technieken die wij adviseren middels onze partners zijn betrouwbaar, veilig en onze werkwijze is daarbij uniek. Een vast aanspreekpunt voor al uw diensten met een pro-actieve communicatie maakt het geheel compleet.

Voor vragen of specifieke wensen kunt u ons altijd bellen op 085 049 0000

TSP Bombeeck Eindhoven

Hoogstraat 88c-90
5615 PS Eindhoven
Tel: 085 049 0000
info@tsp-bombeeck.nl

TSP Bombeeck Nijmegen

Kerkenbos 1053 F
6546 BB Nijmegen
Tel: 085 049 0000
info@tsp-bombeeck.nl