Home = T-Mobile introduceert IoT Easy Connect
T-Mobile introduceert IoT Easy Connect
T-Mobile introduceert IoT Easy Connect

IoT Easy Connect maakt digitalisering eenvoudig

T-Mobile introduceert de nieuwe standaard in Internet of Things (IoT) voor ondernemers: IoT Easy Connect. Door het nieuwe 5G-netwerk in te zetten voor IoT maakt de telecomprovider versnelde digitale transformatie voor zakelijke klanten mogelijk. IoT Easy Connect biedt betrouwbare connectiviteit die systemen en apparaten met elkaar verbindt. De oplossing is gemakkelijk te bestellen en in beheer, biedt alle IoT-functies inclusief en kent een aantrekkelijke abonnementsvorm.

In een snel veranderende wereld is innovatie cruciaal voor toekomstbestendige bedrijven. Dat betekent dat een bedrijf duurzaam, efficiënt en wendbaar moet zijn. T-Mobile ondersteunt ondernemers in hun digitale transformatie.

Digitaliseren van bedrijfsprocessen 
Nu het 5G-netwerk van de telecomprovider een feit is, zet zij haar netwerk in om ondernemers en organisaties toegang te bieden tot de ongekende mogelijkheden van 5G. Met IoT Easy Connect maken zakelijke klanten gebruik van het state-of-the-art 5G-netwerk van T-Mobile om hun activiteiten verder te digitaliseren. Door apparaten en locaties met elkaar te verbinden via IoT, krijgen ondernemers inzicht in bedrijfsprocessen en kan er nog efficiënter gewerkt worden.

Versnelde innovaties
Léon Toet, Directeur Zakelijke Markt bij T-Mobile Nederland: “Innovatie is een belangrijk speerpunt voor onze zakelijke klanten. Door ons 5G-netwerk te gebruiken voor de grootschalige inzet van Internet of Things helpen we ondernemers versneld digitale innovaties door te voeren. Van afvalcontainers die een seintje geven wanneer ze geleegd moeten worden, het volgen van eigendommen of het uitbreiden van je business model, met IoT Easy Connect is het allemaal mogelijk.”

Laagdrempelig aan de slag
Easy Connect maakt starten met IoT eenvoudig. Nadat het pakket online is aangevraagd, is er een uitgebreide online portal beschikbaar voor beheer. Daarnaast biedt het alle gangbare IoT functies zoals VPN en API integratie standaard in de dienstverlening.

Naast ondersteuning voor bestaande 2G-, 3G- en 4G-netwerken zijn er ook zogeheten IoT-specifieke ‘low power functies’ beschikbaar. Zo kunnen apparaten die op batterijen draaien tot 10 jaar verbonden blijven. 

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Voor vragen of specifieke wensen kunt u ons altijd bellen op 085 049 0000

TSP Bombeeck Eindhoven

Hoogstraat 88c-90
5615 PS Eindhoven
Tel: 085 049 0000
info@tsp-bombeeck.nl

TSP Bombeeck Nijmegen

Kerkenbos 1053 F
6546 BB Nijmegen
Tel: 085 049 0000
info@tsp-bombeeck.nl