1e NPS van Nederland

Actueel

1e NPS van Nederland

1e NPS van Nederland!

De 1e NPS van Nederland van 2020, en daar zijn we trots op!

Altijd online met KPN EEN MKB

Altijd online met KPN ÉÉN MKB

Een internetstoring op het werk komt nooit goed uit. Of dat nu tijdens een videocall is met collega’s.De leverancier op dat moment gebeld moet worden. Of als je klant wilt afrekenen via pin. Onze bedrijven hebben er meteen onder te lijden. Kortom, we kunnen allemaal niet meer zonder internet. Gelukkig ben je met KPN ÉÉN MKB altijd online.

Vodafone One Net

Vodafone One Net

Altijd en overal bereikbaar

Als er één ding is wat One Net u biedt, dan is het wel bereikbaarheid. Overal en altijd bereikbaar zijn, voor uw collega’s, leveranciers en klanten — dat is de basis van deze oplossing vanuit de cloud. Ontdek hoe Vodafone Business uw vaste en mobiele telefonie integreert met uw werkplek. En niet onbelangrijk: hoe uw medewerkers nog productiever worden.

T-Mobile introduceert IoT Easy Connect

T-Mobile introduceert IoT Easy Connect

IoT Easy Connect maakt digitalisering eenvoudig

T-Mobile introduceert de nieuwe standaard in Internet of Things (IoT) voor ondernemers: IoT Easy Connect. Door het nieuwe 5G-netwerk in te zetten voor IoT maakt de telecomprovider versnelde digitale transformatie voor zakelijke klanten mogelijk. IoT Easy Connect biedt betrouwbare connectiviteit die systemen en apparaten met elkaar verbindt.